Unlock
Communication Power

Communicatietrainingen voor blijvende gedragsverandering

Unlock
Communication Power

Communicatietrainingen voor
blijvende gedragsverandering

Op zoek naar een effectieve communicatietraining?

Elke training is een middel om een doel te bereiken. Welk doel wil jij bereiken met een training effectieve communicatie? En welk ander gedrag wil je dat je team of collega’s laten zien? Meer feedback geven, hun communicatie- of adviesvaardigheden verbeteren of wil je de miscommunicatie verkleinen en de impact vergroten?

We weten allemaal dat gedragsverandering het lastigste is wat er is en daarom focussen al onze trajecten op blijvende gedragsverandering. Daarbij is het ons doel om in zo’n kort mogelijke tijd een blijvend resultaat te behalen. Wij beseffen dat elk uur wat je besteed aan een training een dubbele investering vraagt. Naast de investering van de training, is elk niet gewerkt uur ook kostbaar. Belangrijk dus dat het een investering is met een goed rendement.


Wat ons onderscheid?

  • Wij zorgen voor blijvende gedragsverandering met ons unieke 5-stappen-model.
  • Wij ontwikkelen maatwerk trajecten op basis van bewezen aanpakken en theorieën.
  • Wij bieden een combinatie van praktische handvatten en het vergroten van het zelfinzicht.

Over the Up movement

The UP movement verzorgt in-company trainingen op het gebied van teamontwikkeling, communicatie, cultuur en leiderschap. Onze maatwerk trainingen zorgen voor betere resultaten én meer werkplezier.

Wij passen ons op dit moment flexibel aan aan de huidige Corona maatregelen en kunnen online, hybride of corona-proof trainingen verzorgen.

Neem contact met ons op, dan horen we graag over het resultaat wat de communicatie training moet opleveren en maken we een passend voorstel op maat.

Resultaat Communicatietraining

Iedereen heeft een unieke communicatiestijl en op een authentieke manier communiceren zorgt voor de meeste impact. In de training versterken we de krachten en verkleinen we de valkuilen van elke communicatie stijl.

Door onze trainingen effectief communiceren groeit het zelfvertrouwen van je teamleden om stevig in hun schoenen te staan én krijgen ze praktische handvatten en gesprekstechnieken om flexibel mee te kunnen bewegen met de communicatiestijl van de ander.

Goede communicatie zorgt voor betere en snellere resultaten én meer plezier in het werk.
Bekijk een het aanbod van communicatietrainingen of neem direct contact op

Referenties

Ik heb een heel fijn traject met Martine doorlopen! Nadat zij mij heeft geholpen mijn aanvankelijke weerstand te overwinnen, hebben we in enkele sessies mooi gereflecteerd op wie ik ben, wat mij maakt, en wat ik met elementen van wie ik ben kan. Martine is een fijne gesprekspartner: begripvol en kundig. Ik kan haar alleen maar aanbevelen.

Martine heeft al meerdere trajecten voor ons gedaan, van individuele coaching sessies tot teambuilding en alles naar volle tevredenheid. Door haar scherpe inzichten, prettige persoonlijkheid en praktische aanpak weet zij mensen te raken en een verandering te bewerkstelligen.

In de tijd dat ik bij Tony’s Chocolonely werkte heb ik veel met Martine samengewerkt. Ze heeft Tony’s geholpen met coaching, teamcoaching en het opzetten en begeleiden van trainingen voor de hele organisatie. Martine stelt altijd de juiste vragen en creëert een hele fijne en veilige omgeving waar mensen zich durven uit te spreken.

Ik voer regelmatig gesprekken met een business coach. Ik heb zo’n 5 gesprekken gehad met Martine. Voor mij werkte dit erg motiverend. Ze is enthousiast, ziet je potentieel en stuurt aan op het benutten daarvan. Na elk gesprek kon ik vol energie verder werken aan mijn bedrijf, ze hielp me om anders te kijken, nieuwe kansen te zien en te pakken.

Ik werk al bijna 10 jaar samen met Martine. Voor de Leidse regio heeft ze de afgelopen jaren veel gedaan: individuele teambuildings sessies, workshops voor managers en vele coaching sessies met DISC gedrags- en drijfveren analyse. Martine is een bevlogen professional die altijd haar volle aandacht geeft. Ze is respectvol, integer en veelzijdig.

Aanbod Communicatietrainingen

Feedback training

Deze training verlaagt de drempels waardoor teamleden ook echt feedback gaan geven. Training die ook bij Tony’s Chocolonely succesvol is geweest.

DISC training

Dé sleutel voor soepel samenwerken in je team. Meer begrip voor onderlinge verschillen en betere resultaten doordat het team zijn superpowers inzet.

Effectief Vergaderen

Doorbreek het patroon van energie-slurpende (online) vergaderingen en vergroot het eigenaarschap in het team, zodat je effectiever kunt vergaderen.

Training adviesvaardigheden

In deze training leren we adviseurs hoe zij stevig in hun schoenen kunnen staan én flexibel kunnen meebewegen, zodat zij met meer rust meer impact bereiken.

Training op maat

Elke training is bij ons maatwerk, omdat we daarmee zorgen voor het beste resultaat. Welk doel wil je bereiken? Neem contact op, dan denken wij graag met je mee.

Trainers

The UP movement werkt met diverse senior trainers in een netwerk. Zo hebben we de flexibiliteit om één of meerdere trainers te kiezen die goed aansluiten bij jullie organisatie.

Alle trainers hebben een (team)coach achtergrond en hebben daardoor oog voor de onderlinge dynamiek en patronen in het team én voor het helpen vergroten van het zelfinzicht bij elk teamlid. Op deze manier bieden we ook tijdens de sessie 100% maatwerk om met elkaar het beste resultaat te behalen.

De trainers zijn in staat om snel een vertrouwde sfeer neer te zetten en weten dynamisch mee te bewegen met de behoefte van de groep, maar wel altijd met het resultaat voor ogen.

Martine, Rebekka, Hilde, Carolien, Robin en Maaike

Meer informatie of offerte

Voornaam:*(Vereist)
Achternaam:*(Vereist)
Bedrijf:
Ik heb interesse in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

(*) verplichte velden