Unlock
Team Power

Teamtrainingen voor blijvende gedragsverandering

Unlock
Team
Power

Teamtrainingen

De reden om te investeren in het team zijn vaak heel divers:

  • Er zijn veel veranderingen in de teamsamenstelling geweest door groei of wijzigingen
  • Er is veel frustratie of ‘gedoe’ in het team
  • Er is de wens om de stap te maken van ‘Good to Great’
  • Er is meer behoefte aan verbinding door afgelopen periode van veel thuiswerken

Elk team en elke situatie is anders. Daarom starten wij een traject met het stellen van veel vragen: wat speelt er nu in het team? Wat is de achtergrond en wat zijn bepalende momenten geweest voor het team? Is er een concrete aanleiding om nu aan de slag te gaan? En welk doel en resultaat wil je bereiken?

Op het moment dat we dit helder hebben, maken wij een voorstel op maat wat aansluit bij jullie team en wat zorgt voor het beste resultaat. Ook geloven wij in het vergroten van het eigenaarschap in het team en zullen wij ook altijd adviseren hoe we het team al in een vroeg stadium kunnen aanhaken.

Meer weten?

Hieronder vind je wat inspiratie van trainingen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan denken wij graag mee over jouw team en de stap die je wilt maken.

Een selectie van onze maatwerk trainingen

Vergroot jouw SUPER power

Wij geloven dat iedereen unieke Super Powers heeft, alleen dat we net als de alter ego’s van de superhelden vaak nog wat bescheiden zijn. Ook is het zo dat onze grootste talenten zo vanzelfsprekend voelen, dat we ze niet als talent herkennen en bewust inzetten. Tijd om als team meer in jullie Super Powers te stappen! Aan de hand van de metafoor van superhelden, kijken we naar de kwaliteiten van ieder zijn eigen held of heldin. En zo zet iedereen een stap in het vergroten van zijn of haar super powers!

Team-APK

In de hectiek van het dagelijks werk is er weinig tijd om eens écht stil te staan. We gaan sneller door en stappen ook vaak over zaken heen. In deze team-APK sessie maken we wel die tijd voor het team. Er is ruimte om terug te blikken en successen te vieren en wellicht nog wat onbesproken zaken te bespreken, oftewel de lucht te klaren. En er is tijd om vooruit te blikken: waar gaan we naar toe? En wat is ervoor nodig om daar te komen? Na deze sessie kunnen jullie weer volop vooruit met het team.

High Performing Team

In een high performing team geeft elk teamlid het maximale om met elkaar richting hetzelfde doel te komen. Elk teamlid voelt zich verantwoordelijk om zijn bijdrage te leveren aan dit doel. Het eigenaarschap is hoog en er is een groeicultuur.
Onze ervaring is dat veel teams nog een stap kunnen maken om de ladder van high performing teams te beklimmen. We kijken goed waar jullie team nu staat en wat voor jullie team een goede vervolgstap is.

Trainers

The UP movement werkt met diverse senior trainers in een netwerk. Zo hebben we de flexibiliteit om één of meerdere trainers te kiezen die goed aansluiten bij jullie organisatie.

Alle trainers hebben een (team)coach achtergrond en hebben daardoor oog voor de onderlinge dynamiek en patronen in het team én voor het helpen vergroten van het zelfinzicht bij elk teamlid. Op deze manier bieden we ook tijdens de sessie 100% maatwerk om met elkaar het beste resultaat te behalen.

De trainers zijn in staat om snel een vertrouwde sfeer neer te zetten en weten dynamisch mee te bewegen met de behoefte van de groep, maar wel altijd met het resultaat voor ogen.

Martine, Rebekka, Hilde, Carolien, Robin en Maaike