Unlock
Communication Power

Communicatietrainingen voor blijvende gedragsverandering

Unlock
Communication Power

Communicatietrainingen voor
blijvende gedragsverandering

Effectieve Communicatietrainingen

We communiceren de hele dag en toch zorgt ‘communicatie’ in zoveel teams en bedrijven voor frustraties:

  • We begrijpen elkaar niet
  • We drukken vaak onbedoeld op elkaars ‘rode knoppen’ wat tot irritatie leidt
  • We spreken dezelfde taal, en toch lijkt het soms alsof we Russisch en Chinees met elkaar praten. Daar gaat de video over.
  • En door miscommunicatie duurt elk overleg of elke beslissing langer

Hoe zou het zijn als je wél soepel en effectief kunt communiceren met je collega’s, je klanten en opdrachtgevers? Iedereen heeft een unieke communicatiestijl en op een authentieke manier communiceren zorgt voor de meeste impact.

Door onze trainingen groeit het zelfvertrouwen om stevig in je schoenen te staan én krijgen deelnemers praktische handvatten om flexibel mee te kunnen bewegen met de communicatiestijl van de ander. Goede communicatie zorgt voor betere en snellere resultaten én meer plezier in het werk.

Meer weten?

Bekijk hieronder het aanbod van communicatietrainingen, lees meer over onze unieke ‘de 5-stappen naar blijvende gedragsverandering’ aanpak of leg jullie communicatie uitdaging aan ons voor, dan denken we graag vrijblijvend mee.

De 5 stappen trajectaanpak

Een selectie van onze maatwerk trainingen

Feedback training

Deze training verlaagt de drempels waardoor teamleden ook echt feedback gaan geven. Training die ook bij Tony’s Chocolonely succesvol is geweest.

DISC training

Dé sleutel voor soepel samenwerken in je team. Meer begrip voor onderlinge verschillen en betere resultaten doordat het team zijn superpowers inzet.

Effectief Vergaderen

Doorbreek het patroon van energie-slurpende (online) vergaderingen en vergroot het eigenaarschap in het team, zodat je effectiever kunt vergaderen.

Training adviesvaardigheden

In deze training leren we adviseurs hoe zij stevig in hun schoenen kunnen staan én flexibel kunnen meebewegen, zodat zij met meer rust meer impact bereiken.

Training op maat

Elke training is bij ons maatwerk, omdat we daarmee zorgen voor het beste resultaat. Welk doel wil je bereiken? Neem contact op, dan denken wij graag met je mee.

Trainers

The UP movement werkt met diverse senior trainers in een netwerk. Zo hebben we de flexibiliteit om één of meerdere trainers te kiezen die goed aansluiten bij jullie organisatie.

Alle trainers hebben een (team)coach achtergrond en hebben daardoor oog voor de onderlinge dynamiek en patronen in het team én voor het helpen vergroten van het zelfinzicht bij elk teamlid. Op deze manier bieden we ook tijdens de sessie 100% maatwerk om met elkaar het beste resultaat te behalen.

De trainers zijn in staat om snel een vertrouwde sfeer neer te zetten en weten dynamisch mee te bewegen met de behoefte van de groep, maar wel altijd met het resultaat voor ogen.

Martine, Rebekka, Hilde, Carolien, Robin en Maaike