Unlock
Presentation Power

Interactieve lezingen voor kleine & grote groepen

Unlock
Presentation
Power

Interactieve lezingen

Lezingen

Zoek je een spreker voor een interactieve inspiratiesessie? En wil je dat mensen daadwerkelijk in beweging komen? Dan komen we graag met je in contact om jouw doelen en wensen te bespreken. Om de grootste impact te bereiken, is elke sessie maatwerk.

Je krijgt altijd een dosis:

  • Inspiratie
  • Persoonlijke voorbeelden
  • Praktische handvatten
  • Lef & Actie

Meer weten?

Net als bij de trainingen, zijn ook de lezingen maatwerk. Op basis van de intake maak ik een voorstel voor jullie bijeenkomst. Neem gerust contact op, dan denk ik graag mee over een pakkend en inspirerend verhaal.

Doe alvast inspiratie op met onderstaande onderwerpen

Vergroot jouw Super Power

Iedereen heeft unieke Super Powers. We zien ons eigen talenten niet echt als talent, omdat het zo vanzelfsprekend voelt. Tijd om meer je Super Powers in de spotlight te zetten! Aan de hand van de metafoor van superhelden, kijken we naar de kwaliteiten van ieder zijn eigen held of heldin en de overeenkomsten die je daarvan in je eigen profiel ziet. En zo zet iedereen een stap in het vergroten van zijn super powers!

Pak regie over werkgeluk

Neem het heft in eigen handen en zorg dat je elke dag jouw werkgeluk vergroot. Ieder mens wil van betekenis zijn, dus hoe groter jouw bijdrage voor de organisatie hoe groter jouw werkgeluk. Een lezing die heel wat los kan maken in jouw organisatie. Martine geeft je handvatten hoe je de regie kan pakken met praktische handvatten en een dosis lef om je werkplezier elke dag een beetje te laten groeien.

Feedback kan wél werken!

Ik ken eigenlijk geen enkel bedrijf dat nog nooit een feedback training heeft gevolgd. En tegelijkertijd, ken ik weinig bedrijven waar feedback geven soepel loopt. Waar gaat het mis? De kennis over de feedback regels, zijn echt niet zo moeilijk. Het is de grootste uitdaging om er in de praktijk mee aan de slag te gaan. En daar is wat anders voor nodig. Ik neem je mee in de grootste valkuilen en de beste tips om er wel succesvol mee aan de slag te gaan.

GAS geven zonder REM

Hoe groter een team, hoe lastiger het is om de snelheid in je bedrijf te houden. De onderlinge dynamiek is complexer en daardoor ontstaat er vertraging. Je geeft gas met de rem erop. Die vertraging heeft een remmende werking op alle plannen, ambities en resultaten van het bedrijf. Pak deze remmende werking aan en alle initiatieven zullen gaan.  In deze sessie biedt Martine handvatten om deze vertragende teamdynamiek te challengen.

High Performing Team

In deze sessie delen we de succesfactoren voor een high performing team. Een high performing team is een team waarbij werkplezier en het behalen van goede resultaten hand in hand gaan. Waarbij waar iedereen met zijn unieke toegevoegde waarde wordt gezien en erkent en waarbij er een groeicultuur is, waarin het team wordt gechallenged en gesupport. Zorg dat jij ook de next step gaat zetten met jouw team. 

In gesprek over vitaliteit

Vitaliteit, teamresultaten en werkplezier gaan hand in hand. In gesprek gaan met je team over vitaliteit roept de nodige vragen op. Waar mag ik me wel en niet mee bemoeien? En hoe ga ik om met weerstand? In een interactieve sessie gaan we aan de slag met het vergroten van jouw authentieke stijl om te bouwen aan een vitaler team en de drempels te verkleinen om hierover met je team in gesprek te gaan.