Unlock Your Power

Coaching voor individuen met ambities

Unlock
Your Power

Coaching voor
individuen met ambities

Coaching

Net als bij de incompany trainingen, zijn ook de coachtrajecten altijd maatwerk. Jouw gewenste resultaten en de huidige situatie staan centraal. We starten met het doel dat jij met de coaching wilt bereiken. Velen starten de coaching met vragen over persoonlijke effectiviteit, leiderschap, talentontwikkeling, betere werk-privé balans of loopbaanvragen. 

Na een vrijblijvende kennismaking ontvang je een persoonlijk coach voorstel, waarna we aan de slag gaan. We kiezen vaak voor een hybride traject waarbij we live coaching en online coaching afwisselen.
Ook zetten we regelmatig een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse in als een kickstart van jouw traject.

We werken met een team van senior coaches die klaarstaan om jou verder te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Martine, Rebekka, Karen, Carolien, Robin en Maaike

Wat kenmerkt onze coachstijl?

LEF

Het ECHT aangaan van een coachtraject en van groei vraagt LEF. Ook authentieke keuzes maken en jezelf laten zien vraagt veel LEF. Wij bieden je de juiste mix van support en het challengen van jou om spannende stappen te zetten, om de weg van zelfinzicht aan te gaan of om je uit te spreken over dat wat je wilt of juist niet wilt. Het zorgt ervoor dat je helder krijgt wat jij wilt in je werk en je leven en daar ook stappen in zet.

GROEI

GROEI is er altijd. Je kan niet niet groeien. En groei gaat net als in de natuur heel geleidelijk. Het is een proces waar tijd overheen gaat. Je kan het proces niet zozeer versnellen, maar je kunt wel je aandacht vestigen op dat wat groei bevordert. En daarom werken wij vooral vanuit een waarderende benadering. Waar zien we kleine vonkjes van dat wat je graag wilt en hoe kunnen we zorgen voor meer vonkjes.

IMPACT

Als je maximaal van waarde bent, dan zet je jouw unieke talenten in. Dan is de REM-ERAF en kun je voluit gaan staan voor wat jij te bieden hebt. En tegelijkertijd hebben we allemaal ook een REM, overtuigingen of gedachten die ons afhouden om onze unieke potentie te leven. Dat spel van gas geven en kijken waar we de REM eraf kunnen halen, daar helpen we je graag mee, zodat ook jij het maximale uit je werk en leven kunt halen.