Unlock Your Power

Coaching voor individuen met ambities

Unlock
Your Power

Coaching voor
individuen met ambities

Coaching

Net als bij de incompany trainingen, zijn ook de coachtrajecten altijd maatwerk. Ik ben nieuwsgierig om jou te leren kennen en te horen welk doel jij met de coaching wilt bereiken. Velen starten de coaching met vragen over persoonlijke effectiviteit, leiderschap, talentontwikkeling, betere werk-privé balans of loopbaanvragen. 

Na een vrijblijvende kennismaking ontvang je een persoonlijk coach voorstel, waarna we aan de slag gaan. In de afgelopen periode heb ik ook de kracht ervaren van online coaching en vaak kiezen we dan ook voor een hybride traject. 

Over mijn coachstijl:
Ik ben nieuwsgierig om JOU echt te leren kennen. En daarom stel ik veel vragen en luister ik ook tussen de regels door. Ik hoor wat je zegt, maar ook wat je niet zegt. En dat blijkt vaak nog veel belangrijker. Ik ben liefdevol vasthoudend en kijk wat jij nodig hebt om de groei te maken die jij voor ogen hebt.

Meer weten?

Al meer dan 10 jaar begeleid ik als coach uiteenlopende coachvragen. Ik ben dankbaar voor en trots op de mooie stappen die ik met mijn coachees heb kunnen zetten. Lees hier over hun ervaringen of neem direct contact met mij op voor een vrijblijvende intake.

Wat kenmerkt mijn coachstijl?

LEF

Het ECHT aangaan van een coachtraject en van groei vraagt LEF. Ook authentieke keuzes maken en jezelf laten zien vraagt veel LEF. In de coaching support en challenge ik jou om spannende stappen te zetten, om buiten je comfortzone te gaan, om de weg van zelfinzicht aan te gaan en om je uit te spreken over dat wat je wilt of juist niet wilt. Het zorgt ervoor dat je helder krijgt wat jij wilt in je werk en je leven en daar ook stappen in zet.

GROEI

GROEI is er altijd. Je kan niet niet groeien. En groei gaat net als in de natuur heel geleidelijk. Het is een proces waar tijd overheen gaat. Je kan het proces niet zozeer versnellen, maar je kunt wel je aandacht vestigen op dat wat groei bevordert. En daarom werk ik vooral vanuit een waarderende benadering. Waar zien we kleine vonkjes van dat wat je graag wilt en hoe kunnen we zorgen voor meer vonkjes.

IMPACT

Als je maximaal van waarde bent, dan zet je jouw unieke talenten in. Dan is de REM-ERAF en kun je voluit gaan staan voor wat jij te bieden hebt. En tegelijkertijd hebben we allemaal ook een REM, overtuigingen of gedachten die ons afhouden om onze unieke potentie te leven. Dat spel van gas geven en kijken waar we de REM eraf kunnen halen, daar help ik je graag mee, zodat ook jij het maximale uit je werk en leven kunt halen.