Coaching

Wil je weten wat jouw unieke bijdrage is?
Wil je weten hoe je jouw unieke bijdrage in je werk kunt inzetten?
Ben je op zoek naar een werkomgeving die bij jou past?
Wil je weten hoe jij ruimte geeft aan de unieke potentie van jouw team?

Vragen waar je bij ons aan het juiste adres bent!

Wij geloven dat ieder mens van waarde wil zijn. Op het moment dat je jouw Unieke Potentie zo veel mogelijk kunt inzetten, dan ervaar je meer werkgeluk. En met meer geluk in je werkomgeving ben je privé vaak ook een leuker persoon!

Met een rugzak vol ervaringen, methodieken, oefeningen en opdrachten wordt elk traject persoonlijk op maat gemaakt. We gaan aan de slag om te kijken wat jij nodig hebt om jouw potentie meer te kunnen inzetten.

In de coaching draait alles om vanuit een groter bewustzijn in beweging te komen.
Neem contact op voor een vrijblijvende intake.

Creëer..

..een omgeving die iedereen vleugels geeft

Bouwstenen voor jouw coachtraject

Persoonlijkheidsanalyse

Deze analyse geeft inzicht in jouw unieke talenten en drijfveren. Een dergelijke persoonlijkheidsanalyse kan de rode draad vormen van jouw coachtraject.

Coaching on the job

Indien het past bij jouw coachvraag, kan een gedeelte van het traject bij jou op je werk plaatsvinden. Dan kunnen we  dynamieken en patronen zichtbaar maken en direct concrete handvatten geven om mee verder te gaan.

Andere diensten

UP Speed

Voor jouw team of organisatie

UP Speed

voor leidinggevenden

Talks

Voor inspirerende lezingen die beweging brengen

“Martine heeft mij in een korte tijd in laten zien dat twijfelen en het grote onbekende helemaal niet erg hoeft te zijn. Ik mag fouten maken en dingen eng vinden, waarom niet?

Waarom kiezen voor de organisatiecoaches van The UP Movement?

Wij bieden een unieke combinatie van expertise op het gebied van team- en organisatieontwikkeling en hebben daarbij altijd de focus op de unieke bijdrage van ieder individu. We weten snel een omgeving te creëren die vertrouwen biedt en ruimte geeft. En vanuit verdiepend persoonlijk inzicht geven we praktische handvatten die je direct kunt toepassen.