Reviews van klanten

Vanuit mijn rol in Learning & Development werk ik sinds 2022 naar volle tevredenheid samen met The Up Movement om de communicatiekracht van onze mensen te versterken. Martine wordt enorm goed beoordeeld als trainer en denkt mee. Dat laatste is voor ons belangrijk omdat we een nieuw aanbod aan het introduceren zijn. Fijn om zo'n partnership te hebben.

Martine heeft bij ons een aantal sessies begeleid rondom kernwaarden. Zij doet dit op een prettige, vriendelijke manier, ze biedt structuur, neemt leiding waar nodig, en heeft aandacht voor wat er is. Met haar vraagstelling zet ze aan tot verdieping en verbinding en de sessies hebben ons concrete resultaten opgeleverd. Ik raad haar zeker aan!

We hebben een enorm goede teamsessie gehad over verbinding en vertrouwen in het team en het werk, onder leiding van Martine. Ze gaf alle mensen in het team alle ruimte voor gevoelens en gedachten en wist toch regie te houden en een positieve insteek te bewaren. Als je als team stappen wilt maken, raad ik Martine van harte aan als begeleider en coach.

Martine is een bevlogen professional die altijd haar volle aandacht geeft. Ze is respectvol, integer en veelzijdig. Ik werk al ruim 10 jaar samen met Martine. Voor de Leidse regio heeft ze de afgelopen jaren veel gedaan: teambuildings sessies, workshops voor managers ‘Het goede gesprek over vitaliteit’ en vele coaching sessies met DISC Gedrags- en drijfverenanalyse.

Reviews van deelnemers

Het stimuleren om in eigen tempo LEF te vinden en door te pakken om je dromen op werkgebied na te streven, sprak mij enorm aan. Martine is een fijne en rustige persoonlijkheid die goed door heeft wat je nodig hebt door te luisteren naar wat je zegt, maar ook door goed te kijken naar lichaamstaal, waardoor ze net iets meer ziet dan waar je zelf bewust van bent. Bij Martine heb ik echt dat laatste stukje LEF wat ik nodig had in mijn rugzakje zitten. Ik zal Martine zeker aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een coach die echt contact maakt!

Martine is voor mij een inspirerende en “energizing” coach en trainer: ze biedt de fijne balans tussen een effectief traject met duidelijke impact enerzijds en ruimte voor het persoonlijke en wat impulsiviteit aan de andere kant, waarbij ze behoeftes heel goed aanvoelt. Ik heb een Leiderschapsprogramma bij Martine gevolgd, alsmede1-1 coaching sessies en beiden hebben mij enorm vooruitgeholpen bij het vinden van purpose en balans en in het uitzoomen en bepalen wat nu echt belangrijk is, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik raad Martine van harte aan als coach.

Ik heb via Martine de DISC test en de Drijfveren-analyse gedaan om meer inzicht in mijzelf te krijgen en de mensen met wie ik werk een goede ‘gebruikershandleiding’ te kunnen geven. Martine heeft mij duidelijk gemaakt waar mijn kracht ligt en wat mijn motivatie is. Ik heb het contact met Martine als zeer prettig ervaren en kan iedereen aanbevelen om de DISC en Drijfveren-analyse bij Martine af te nemen.

Martine heeft mij geholpen met het creëren van meer richting en ontwikkel perspectief in mijn werk. Ze heeft een enthousiaste, frisse en creatieve coach aanpak. Het is heel fijn hoe ze aandacht heeft voor de persoon achter de vraag en veel ruimte geeft voor het unieke wat ik te bieden heb. Bedankt Martine!