Cultuursessie

Het Activeren van Kernwaarden

Suppohrt, een specialist in het detacheren van praktijkondersteuners bij huisartsen, erkent dat het team het visitekaartje van het bedrijf is. Daarom is het van groot belang dat het team op een uniforme wijze werkt en de kernwaarden van het bedrijf volledig doorleeft.

Aanpak van The UP Movement
Voor veel bedrijven blijven kernwaarden vaak abstracte termen op een website en zijn ze niet eens bekend bij de teamleden. Het traject van Suppohrt bouwt in een paar sessies naar gedragen kernwaarden. Interactieve sessies met ruimte voor dialoog en creatieve werkvormen vormen de basis van deze aanpak. Stapsgewijs wordt er gewerkt aan het activeren en concretiseren van de kernwaarden, waardoor ze tastbaar worden in de dagelijkse praktijk.

Resultaat

Het traject heeft ervoor gezorgd dat de kernwaarden van Suppohrt geen loze termen meer zijn, maar een wezenlijk onderdeel vormen van de bedrijfscultuur. Het team voelt zich verbonden met de kernwaarden en draagt ze actief uit in hun dagelijkse werkzaamheden. Deze gedragen kernwaarden hebben een positieve impact op de organisatie als geheel.