Teamtraining

De stap naar Top-Partner

Buro N11 is al ruim 30 jaar een toonaangevend bureau met experts op het gebied van content, pr & marketing. Het team wilde een traject om de transitie te maken van service-kanjer, gericht op het vervullen van klantbehoeften, naar een top-partner die proactief meedenkt met de klant.

Inzicht in authentieke stijl

The UP Movement heeft een traject ontwikkeld om het team te ondersteunen bij deze transitie. Allereerst werd inzicht gegeven in de individuele kwaliteiten en communicatiestijlen van de teamleden aan de hand van een DISC-analyse. Dit hielp hen om te groeien in hun authentieke consultant rol.

De inzichten in de verschillende profielen gaven tevens inzicht in een paar valkuilen en patronen binnen het team. Het doorbreken van deze patronen heeft geholpen in de stap naar het top-partnerschap.

Resultaten

Met behulp van praktische handvatten en interactieve opdrachten ging het team aan de slag om te ontdekken hoe ze hun regierol konden vergroten en nog meer waarde konden bieden aan hun klanten. Tegelijkertijd werd er gewerkt aan het versterken van het team, zodat ze gezamenlijk konden bouwen aan het verdere succes.