Over the UP movement

The UP movement verzorgt incompany maatwerk trainingen op het gebied van communicatie, teamontwikkeling, cultuur en leiderschap. Door een combinatie van praktische handvatten en het vergroten van het zelfinzicht dragen we bij aan de groei van individuen, teams en bedrijven.

UP staat voor ‘Unlock People Power’. Wij geloven dat mensen in hun werk vaak tot veel meer in staat zijn dan ze laten zien. Met onze trainingen zorgen wij voor de ‘movement’ om deze unieke potentie meer te benutten. En zo met elkaar te zorgen voor betere resultaten én meer werkplezier.

The UP movement werkt met een netwerk van senior trainers en coaches. Voor elke training kijken we naar de beste match tussen de vraag, de opdrachtgever en de trainer. Ook stelt dat ons in staat om omvangrijke trajecten te begeleiden. Maak hieronder kennis met ons team.

Team van trainers & coaches

the UP movement werkt samen met senior experts

“Individuen en teams begeleiden naar blijvende gedragsverandering dat is waar ik veel energie van krijg. Het met elkaar zorgen voor een veilige en vertrouwde setting waarin er ruimte is voor humor en speelsheid, maar ook voor diepgang en kwetsbaarheid is daarin een belangrijke voorwaarde. Ik help anderen om hun unieke potentie te zien en daag ze uit om te gaan experimenteren met nieuw gedrag.”

“Een bijdrage mogen leveren aan groei, dat is mijn grote plezier als trainingsacteur. Ik breng dát gedrag tot leven dat een deelnemer als uitdagend beleeft bij een ander. Daarbij blijf ik dicht bij de realiteit. Het verschil met het ‘echte’ gesprek? Je kunt mij op elk moment op pauze zetten en bespreken wáárom ik zo reageer. Vooraf vinden deelnemers het vaak wat spannend, maar achteraf altijd heel waardevol.”

Ik coach ervaren hoogopgeleide professionals om de best mogelijke keuzes en carrière te maken. Niet volgens het boekje, maar volgens jouw waarden en wensen. Ik bied veiligheid én daag uit. Ratio én intuïtie. Uitgesproken én genuanceerd. Ik neem je ambities én je twijfels serieus. Eerlijke feedback, ook de hete hangijzers. Specialisatie: vrouwelijke leiders begeleiden om te groeien naar en in senior leiderschap.

Ik geloof dat we als mensen in principe gericht zijn op ontwikkeling. In beweging komen en experimenteren, is wat mij betreft de sleutel naar groei. Met humor en diepgang help ik teams om inzicht te krijgen in hun dynamieken en om te experimenteren met nieuw gedrag. Ik combineer theoretische kennis met ervaringsgerichte oefeningen, zodat wat je hebt geleerd in de training ook makkelijker toepast in je werk.”

“Ik help individuen en teams een nieuw perspectief te zien richting de toekomst. Door eerst terug te blikken ontstaat er ruimte om in beweging te komen en nieuwe wegen in te slaan. Voor mij zit vernieuwing en verbetering, ook als het gaat om grote maatschappelijke uitdagingen, in jezelf laten horen, in met aandacht luisteren naar elkaar en openstaan voor andere meningen, ervaringen en geluiden én in experimenteren.”

“Ik combineer mijn expertise in innovatie, talentontwikkeling en coaching in het creëren van een inspirerende omgeving voor groei. Ik breng beweging door mensen inzicht te geven in hun talenten, hen te motiveren hun potentieel te ontwikkelen en de juiste samenwerking en focus te creëren waarbij iedereen op de voor hen beste manier bijdraagt aan het realiseren van de gezamenlijke doelen.”

“Met mijn scherpe blik kan ik goed de onderliggende dynamieken zien en met mijn open communicatie weet ik de juiste vragen te stellen om deelnemers te laten nadenken en nieuwe inzichten te krijgen. Ook zijn concrete doelen en actiepunten na een training belangrijk en ik help mensen om dat concreet en helder te krijgen. Ik zorg voor een prettige sfeer waarin er ruimte is voor humor en diepgang.”

Blijvende gedragsverandering

Het is altijd ons doel om in zo’n kort mogelijke tijd een blijvend resultaat te behalen. Wij beseffen dat elk uur wat je besteed aan een training een dubbele investering vraagt. Naast de investering van de training, is elk niet gewerkt uur ook kostbaar. Belangrijk dus dat het een investering is met een goed rendement.

Wat ons onderscheid?

  • Wij zorgen voor blijvende gedragsverandering met ons unieke 5-stappen-model.
  • Wij bieden een combinatie van praktische handvatten en het vergroten van het zelfinzicht
  • Wij kiezen meestal voor een trajectaanpak bestaande uit korte ‘leerloops’ van het opdoen van kennis, uitwisselen en oefenen tijdens de sessie om daarna de tijd te hebben om te experimenteren in de praktijk.
  • Alles wat wij doen is maatwerk om zo dicht aan te sluiten op jullie vraag, werkomgeving en doelgroep en zo te zorgen voor het beste resultaat.

Wij gaan voor impact

Wij dragen met onze expertise indirect graag ons steentje bij aan het bouwen aan een betere wereld via de mooie missies waar onze klanten voor staan. Door onze trainingen zijn onze klanten beter in staat om met meer werkplezier, meer impact te bereiken in de missie waar zij voor staan.
Of dat nou is…

  • bij Tony’s Chocolonely om bij te dragen aan slaafvrije chocolade
  • bij ondernemers die met een innovatief idee willen bijdragen aan een mooiere wereld.
  • binnen gemeentes om beter te werken aan alle maatschappelijke uitdagingen
  • binnen universiteiten om een omgeving te creëren waarin studenten kunnen floreren
  • In de zorg, zodat zij het leven kunnen verbeteren van de bewoners of cliënten waar zij voor zorgen