Over ons

Wat leuk dat je meer wilt weten over UP. Op deze site lees je ‘wij’ en ‘ik’ door elkaar heen. Waarom? The UP movement is een eenmanszaak opgericht door Martine van den Hoed, dus vandaar de ‘ik’. En in mijn bedrijf werk ik nauw samen met bevlogen experts aan mooie trainingen voor klanten én aan de ontwikkeling van UP en daarom is het logisch om te spreken over ‘wij’. Ik heb bewust gekozen voor de naam ‘movement’. Wij hebben een missie om een beweging tot stand te brengen om de unieke People Power in bedrijven meer te benutten.

Wij gaan voor impact!

Wij dragen indirect ons steentje bij aan het bouwen aan een betere wereld via de mooie missies waar onze klanten voor staan. Door onze trainingen zijn de teams beter in staat om met meer werkplezier, meer impact te bereiken in de missie waar zij voor staan.

Of dat nou is…

  • bij Tony’s Chocolonely om daarmee indirect bij te dragen aan slaafvrije chocolade.
  • bij ondernemers die met een innovatief idee willen bijdragen aan een mooiere wereld.
  • bij een team van docenten die door een sterker team te zijn, ook een prettige en veilige leeromgeving bieden voor leerlingen.
  • bij teams in de zorg, zodat zij met elkaar beter de uitdagingen aan kunnen in deze tijd.

Mijn achtergrond

In de ruim 20 jaar werkervaring heb ik altijd als externe voor bedrijven gewerkt vanuit Change, Cultuur, HR en Communicatie. Ik heb met meer dan 50 bedrijven in verandering intensief mogen samenwerken. Ik heb vaak gezien dat mensen in verandering de regie kwijtraken en een ‘afwachtende houding’ aannemen, en daarmee ook minder bijdragen aan de impact van de organisatie.

In mijn eerdere werkervaring heb ik zelf ervaren hoe spannend het kan zijn om je uit te spreken en echt te gaan staan voor jouw unieke toegevoegde waarde. Ik help teams bij het vergroten van hun lef om dat wel te gaan doen en daarmee de resultaten te bereiken en het werkplezier te vergroten.

Wat mij verder typeert

Practice what you preach’ is één van mijn motto’s. Ik ben zelf elke dag bezig om mijn kwaliteiten beter in te zetten en mijn valkuilen te verkleinen. Waar relevant deel ik ook deze persoonlijke ervaring in de trainingen die we begeleiden.

Ik krijg er energie van om het onmogelijke mogelijk maken en daarbij streef ik altijd naar maximale impact. Klanten ervaren dat doordat we heel betrokken zijn en altijd een stap extra zetten. 

Van kinds af aan ben ik al nieuwsgierig aangelegd. Deze kwaliteit zet ik in om mijn klanten snel te leren kennen en echt te doorgronden wat er nodig is om de volgende stap te zetten.

En die kwaliteit maakt me ook nieuwsgierig om meer te weten te komen over jou, je team en jullie uitdagingen. Neem gerust contact op om jouw vraag of uitdaging te delen.

Blijvende gedragsverandering door ons ‘5 stappen trajectaanpak’

Wil jij ook blijvende gedragsverandering en zo met je team blijven groeien? Kies dan voor onze trajectaanpak waarin we altijd 5 stappen doorlopen.

Het is ons doel om in zo’n kort mogelijke tijd een blijvend resultaat te behalen. Wij beseffen ons dat elk uur wat je besteed aan een training een dubbele investering vraagt. Naast de investering van de training, is elk uur dat een team niet aan het werk is ook kostbaar. Belangrijk dus dat het een investering is met een goed rendement.

Persoonlijke en zakelijke groei gaan, net als in de natuur, geleidelijk. Je bereikt daarom meer door vaker kortere sessies te plannen, dan dat je alles combineert in één dag. De deelnemers gebruiken de tijd tussen de sessies om aan de hand van opdrachten de opgedane inzichten direct toe te passen in de praktijk. Afhankelijk van het doel en de situatie maken wij een traject op maat. Lees meer over de 5 stappen voor blijvende gedragsverandering.