Onze kracht is het bieden van maatwerk

The UP movement biedt sessies en trajecten op het gebied van Communicatie, Cultuur, Leiderschap en Teamontwikkeling.

Elke sessie is voor ons een middel om een doel te bereiken. Wij starten daarom altijd om de gewenste resultaten en doelen met elkaar te bespreken. Ook de huidige situatie van een team bespreken we in de briefing. Op basis daarvan maken wij een voorstel op maat.

Wij kunnen de inhoudelijke onderwerpen aanbieden in uiteenlopende soorten sessies. Hieronder geven we een weergave van de mogelijkheden die er zijn.

We komen graag met je in contact om de behoeften en wensen voor jouw team of organisatie te bespreken.

Overzicht van de uiteenlopende soorten sessies

 • Inspiratiesessie
  Korte en energiegevende sessie van 1 tot 2 uur die vooral focust op bewustwording met een paar praktisch toepasbare tips. Is geschikt voor kleine en grote groepen.
 • Workshop
  Korte en actiegerichte sessie van 1 dag(deel) waarbij de deelnemers aan de hand van opdrachten en oefeningen met het onderwerp aan de slag gaan. Ze krijgen meer inzicht in hun eigen thema’s en valkuilen en gaan weg met praktische tips om mee aan de slag te gaan. Is geschikt voor kleine en grote groepen.
 • Training
  De trainingen of cursussen van the UP movement zijn altijd gericht op blijvende gedragsverandering. Daarom kiezen wij ook altijd voor een trajectaanpak bestaande uit gemiddeld drie kortere sessies. In de sessies ligt de nadruk op het vergroten van het zelfinzicht en het leren van praktische vaardigheden. Ook is er ruimte voor ieder zijn of haar persoonlijke thema’s. Tussen de sessies brengen de deelnemers de opgedane inzichten en handvatten in de praktijk. Zo leren we aan de hand van korte ‘learning loops’ en werken we toe naar blijvende gedragsverandering. Maximale groepsgrootte ca. 12 personen, zodat er voldoende ruimte is voor ieder individu.
 • Teamsessie
  Op het moment dat je met je team aan de slag wilt, starten we altijd met een intake. In de intake bespreken we de huidige situatie van het team, zodat we de sessie ook echt kunnen laten aansluiten bij de fase waar het team staat en naartoe wilt. Een win-win situatie; je leert met elkaar nieuwe vaardigheden én bouwt tegelijkertijd aan een sterker team met meer onderling vertrouwen. Is geschikte voor kleine of grote teams. Bij grotere teams met meer dan 12 teamleden kiezen we soms voor een 2e trainer om de individuele aandacht te waarborgen.
 • Train-de-trainer
  Wil je seniors of leidinggevenden op weg helpen om de teams te helpen bij het leren van  nieuwe vaardigheden, dan bieden wij ook ‘train-de-trainer’ sessies. In de sessies kijken we altijd naar de eigen ervaring met het onderwerp, want door het zelf te ervaren is het vaak de beste manier om het vervolgens ook weer over te dragen. Is geschikt voor kleinere groepen van 8-12 personen.

the UP movement biedt altijd

 • Persoonlijke & Betrokken aanpak
 • Positieve benadering: niet veranderen om te veranderen, maar gebruik maken van alles wat nu al goed is en de stap maken van ‘Good to Great’.
 • Gedrevenheid om maximale impact en resultaat te behalen
 • Zorgen voor een veilige en vertrouwde setting
 • Van theoretisch ‘weten hoe’ naar daadwerkelijk ‘praktisch doen’

Lees wat deelnemers en opdrachtgevers zeggen over onze trainingen –>