Meer referenties van klanten

In de tijd dat ik bij Tony’s Chocolonely werkte heb ik veel met Martine samen gewerkt. Ze heeft Tony’s geholpen met persoonlijke coaching, team coaching en het opzetten en begeleiden van trainingstrajecten voor de hele organisatie. Vooral het traject dat we gemaakt hebben omtrent Tony’s feedback cultuur is me altijd bijgebleven omdat het echt heel sterk in elkaar zat en heel goed is geland binnen de organisatie. Martine stelt altijd de juiste vragen en creëert een hele fijne en veilige omgeving waar mensen zich durven uit te spreken. Heel blij mee!

Met het team van Stop Urineverlies Nu hebben we een sessie gehad van Martine. Als groeiend bedrijf is het goed om van een ratjetoe aan taken naar een goede verdeling per persoon te gaan. En om je eigen en andermans sterke en minder sterke punten te kennen. Door leuke opdrachten leerden we elkaar goed kennen, werkten we samen in andere ‘koppels’ dan gebruikelijk en kreeg iedereen echt z’n eigen plek in het team. Martine is integer, heeft humor, en lijkt volgend, maar doorziet processen heel goed. Een fijn mens en een supercoach om je team UP te brengen!

Martine is een bevlogen professional die altijd haar volle aandacht geeft. Ze is respectvol, integer en veelzijdig. Ik werk al bijna 10 jaar samen met Martine. Voor de Leidse regio heeft ze de afgelopen jaren veel gedaan: individuele teambuildings sessies, workshops voor managers ‘Het goede gesprek over vitaliteit’ en vele coaching sessies met DISC Gedrags- en drijfverenanalyse van TTI Success Insights. Ik beveel haar van harte aan.

Martine heeft een paar maanden een interim teamcoach opdracht voor ons vervuld. Ze heeft een kundige en prettige leiderschapsstijl en ze communiceert proactief. Ze maakt makkelijk contact en overziet de pijnpunten in een organisatie snel.

Referenties van deelnemers

Het stimuleren om in eigen tempo LEF te vinden en door te pakken om je dromen op werkgebied na te streven, sprak mij enorm aan. Martine is een fijne en rustige persoonlijkheid die goed door heeft wat je nodig hebt door te luisteren naar wat je zegt, maar ook door goed te kijken naar lichaamstaal, waardoor ze net iets meer ziet dan waar je zelf bewust van bent. Bij Martine heb ik echt dat laatste stukje LEF wat ik nodig had in mijn rugzakje zitten. Ik zal Martine zeker aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een coach die echt contact maakt!

Martine is voor mij een inspirerende en “energizing” coach en trainer: ze biedt de fijne balans tussen een effectief traject met duidelijke impact enerzijds en ruimte voor het persoonlijke en wat impulsiviteit aan de andere kant, waarbij ze behoeftes heel goed aanvoelt. Ik heb een Leiderschapsprogramma bij Martine gevolgd, alsmede1-1 coaching sessies en beiden hebben mij enorm vooruitgeholpen bij het vinden van purpose en balans en in het uitzoomen en bepalen wat nu echt belangrijk is, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik raad Martine van harte aan als coach.

Ik heb via Martine de DISC test en de Drijfveren-analyse gedaan om meer inzicht in mijzelf te krijgen en de mensen met wie ik werk een goede ‘gebruikershandleiding’ te kunnen geven. Martine heeft mij duidelijk gemaakt waar mijn kracht ligt en wat mijn motivatie is. Ik heb het contact met Martine als zeer prettig ervaren en kan iedereen aanbevelen om de DISC en Drijfveren-analyse bij Martine af te nemen.

Martine heeft mij geholpen met het creëren van meer richting en ontwikkel perspectief in mijn werk. Ze heeft een enthousiaste, frisse en creatieve coach aanpak. Het is heel fijn hoe ze aandacht heeft voor de persoon achter de vraag en veel ruimte geeft voor het unieke wat ik te bieden heb. Bedankt Martine!