Feedback
checklist

Download gratis
‘De top 50 smoesjes waarom jouw teamleden geen feedback geven’

Irriteert het je ook dat er in overleggen weinig wordt gedeeld, maar dat er vervolgens bij het koffieautomaat alles uitgebreid besproken wordt? Of dat collega’s wel over elkaar klagen bij jou, maar niet met elkaar het gesprek aangaan? Je wilt graag dat er meer feedback wordt gegeven, maar toch doet het team het niet. Zo zonde, want met een goede feedback cultuur worden teams en teamleden innovatiever, sneller en beter.

Het grootste probleem is niet zozeer dat teamleden niet weten hóé ze feedback moeten geven. Ik ken genoeg teams die feedback trainingen hebben gevolgd, maar daarna nog steeds geen feedback geven. Hoe dat kan?

De mens is een sociaal wezen dat in vroegere tijden afhankelijk was van anderen om te kunnen overleven. Het risico om buiten een groep te vallen, wil ons oerbrein dan ook nu nog altijd voorkomen. En dat is precies het risico wat je loopt met feedback geven of je over iets uitspreken. Ons brein wil ons binnen onze comfortzone houden en zal allemaal redenen, meestal smoesjes, verzinnen waarom we ons niet hoeven uit te spreken.

Met de checklist met ’50 smoesjes waarom teamleden geen feedback geven’, heb je een handvat waarmee jij je team kunt helpen om die feedback wel te geven.

Wat vinden anderen?

-> Een checklist met veel waarde

-> Een enorme eye-opener voor mij

-> Boeiend om te lezen

Krijg nu de sleutel in handen,
zodat teamleden wél feedback geven.

Vul je gegevens in en ontvang direct per mail de handige checklist met 50 smoesjes waarom teamleden geen feedback geven.

Vul in en ontvang gratis de checklist

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over the UP movement

The UP movement verzorgt in-company trainingen op het gebied van teamontwikkeling, communicatie, cultuur en leiderschap. Onze maatwerk trainingen zorgen voor betere resultaten én meer werkplezier.

Door een combinatie van praktische handvatten en het vergroten van het zelfinzicht dragen we bij aan de groei van individuen, teams en organisaties.