UP speed voor jouw team of organisatie

“Onze organisatie ervaart groeipijn door de hectiek en chaos van de afgelopen jaren, terwijl we nog zoveel sneller willen om onze ambitieuze doelen te behalen.”

Wij geloven dat het ook voor jullie organisatie mogelijk is om duurzaam te blijven versnellen in impact en groei. Want jullie ambitieniveau ligt nog zoveel hoger! Wij geloven dat je de versnellingskracht van de organisatie vergroot door ruimte te geven aan de Unieke Potentie van ieder individu.

De versnellingskracht van de organisatie is optimaal als er een werkomgeving is die mensen vleugels geeft en die mensen helpt om hun persoonlijk bewustzijn te vergroten. Op deze manier kan iedereen eigenaarschap nemen over zijn of haar unieke bijdrage aan de organisatie.

Met het programma ‘UP Speed’ ontdekken jullie:

Welke kansen er liggen om duurzaam te kunnen versnellen
Hoe het werkgeluk van individuen en het succes van het team en de organisatie hand in hand gaan
 De drie cruciale factoren om de versnellingskracht te vergroten
Hoe je het eigenaarschap kunt vergroten
Hoe je het zelfbewustzijn kunt stimuleren
Hoe je een werkomgeving creëert die mensen vleugels geeft
Praktische tools en methoden om duurzame impact te realiseren

Zo gaan we te werk

Het programma ‘UP speed’ werkt vanuit een team aanpak. Op teamniveau is het vertrouwen vaak al groter en kun je de inzichten en acties ook direct vertalen naar de dagelijkse praktijk. Gedurende een aantal maanden zijn wij nauw betrokken als sparringpartner, inspirator, en (organisatie)coach. Wij passen onze rol aan, aan wat het team op dat moment nodig heeft en werken vanuit co-creatie samen om met elkaar tot het beste resultaat te komen.

Een inventarisatie van de huidige situatie is altijd het startpunt. Hoe beter we weten wat er werkelijk speelt, hoe beter we onze aanpak daarop kunnen aanpassen en hoe groter het resultaat. Het programma start met een kick-off, waarbij doel en mindset centraal staan en waarin direct het eigenaarschap wordt vergroot. Gedurende het programma zijn er een aantal teamsessies. Tijdens de teamsessies werken we zowel verdiepend als actiegericht. Na de sessie kan het team direct met elkaar verder kan bouwen vanuit de opgedane inzichten.

Investering voor één team van maximaal 15 personen bedraagt 9.750,- euro excl. BTW*

* Bij een organisatiebrede aanpak maken wij graag een passende maatwerk offerte.
Bij grotere teams kan het effectiever zijn om met meerdere begeleiders te werken.
Investering is exclusief locatiehuur en catering tijdens de sessies.

Daarvoor krijg je:
– Een organisatiecoach gedurende de maanden dat het programma loopt. Deze coach is beschikbaar om te sparren, mee te denken en onze expertise in te zetten
– Een inspirerende kick-off
– Drie teamsessies, inclusief voorbereidingsgesprek
– Een evaluatiesessie om successen te delen en concrete vervolgafspraken te maken

Creëer..

..een omgeving die iedereen vleugels geeft

Bouwstenen voor het
UP Speed programma

Huidige situatie scan

Inzicht in de dieperliggende oorzaken van de huidige situatie is noodzakelijk om in het programma de juiste stappen te zetten.

Persoonlijkheidsanalyse

Deze analyse geeft inzicht in ieders unieke talenten. Een dergelijke persoonlijkheidsanalyse gebaseerd op het DISC-model zorgt voor gezamenlijke taal in je team of organisatie.

Persoonlijke coaching

Sommige vraagstukken vragen iets meer tijd en aandacht. Een persoonlijk coachtraject kan daarbij helpen om vervolgens een grote stap te kunnen maken.

Coaching on the job

Wij kunnen aansluiten bij overleggen op basis van strippenkaart. We maken de onderlinge dynamieken en patronen zichtbaar en geven concrete handvatten om mee verder te gaan.

Andere diensten

UP Speed

voor leidinggevenden

Coaching

Voor een individueel verdiepend traject

Talks

Voor inspirerende lezingen die beweging brengen

“Martine heeft mij in een korte tijd in laten zien dat twijfelen en het grote onbekende helemaal niet erg hoeft te zijn. Ik mag fouten maken en dingen eng vinden, waarom niet?

Waarom kiezen voor de organisatiecoaches van The UP Movement?

Wij bieden een unieke combinatie van expertise op het gebied van team- en organisatieontwikkeling en hebben daarbij altijd de focus op de unieke bijdrage van ieder individu. We weten snel een omgeving te creëren die vertrouwen biedt en ruimte geeft. En vanuit verdiepend persoonlijk inzicht geven we praktische handvatten die je direct kunt toepassen.