OVER MARTINE

Ik ben Martine van den Hoed. In de 20 jaar werkervaring heb ik altijd als externe voor bedrijven gewerkt vanuit Change, Cultuur, HR en Communicatie. Ik heb met meer dan 50 bedrijven in verandering intensief mogen samenwerken.

Frustratie en gedoe zorgt voor vertraging

Eén van die overeenkomsten bij al deze bedrijven is dat er overal wel uitdagingen zijn in de teamdynamiek. Ik ben helaas nog geen bedrijf tegengekomen waar geen miscommunicatie of gedoe is in de onderlinge samenwerking. Dat leidt vaak tot frustratie bij de ondernemer en het team.

Martine

gedoe in de teamdynamiek is

vaak frustrerend en zonde van de tijd

Ambities van ondernemers

Ik werk graag met ambitieuze ondernemers die uitdagende ambities en doelen hebben. Die goed zijn om de grote lijn uit te zetten en houden van grote stappen. Deze ondernemers vinden het gedoe in de teamdynamiek vaak frustrerend en zonde van hun tijd. En toch ontkom je er niet aan om daar wel mee te dealen, want zonder een team bereik je nooit de doelen. Met mijn expertise draag ik bij om deze frustrerende teamdynamiek aan te pakken.

Ik streef altijd naar het beste resultaat

en de grootste impact

Maximale Martine

Wat mij typeert? Ik streef altijd naar het beste resultaat en de grootste impact. Daarom werk ik altijd vanuit maatwerk trajecten en kruip ik dicht op de huid van het bedrijf en de ondernemer om zo te doorgronden wat er daadwerkelijk nodig is om vol gas te kunnen geven. En vaak kun je met een paar praktische handvatten grote verbeteringen behalen.

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met jouw ambities? 

Laat mij dan jouw uitdaging in teamdynamiek weten en maak kans op een vrijblijvend REM-ERAF gesprek.

Formuleer je Uitdaging