JUIST NU!

Burgers hebben in deze onzekere tijden een gemeente nodig die er voor ze is.
Er wordt veel gevraagd van jullie dienstverlening:

  • Extra veel vragen van burgers over de bijstand
  • Ondernemers die zwaar getroffen zijn door deze crisis en ondersteuning nodig hebben
  • Het naleven van alle maatregelen rondom het Corona virus

Burgers en ondernemers moeten op de gemeente kunnen rekenen dat jullie snel en adequaat de dienstverlening kunnen aanpassen op hun vragen en behoeftes in deze tijd.
Kortom, er komt veel op je af en dat zal de komende tijd alleen maar meer worden.
Dat gaat het uiterste van je vragen.

Zorg dat je mentaal fit bent en een topprestatie kunt leveren
Je kunt die dienstverlening alleen bieden als je zelf mentaal fit bent en een topprestatie kunt leveren. Dat is een uitdaging, omdat ieder van ons ook persoonlijk geraakt wordt door deze crisis. We werken allemaal op afstand, alle communicatie verloopt via telefoon of scherm en velen van ons combineren het werk ook met deels thuisonderwijs of de zorg voor naasten. Dat zijn veel ballen om in de lucht te houden.
Ook de onderlinge samenwerking die juist zo belangrijk is om snel te kunnen schakelen, is veel lastiger via alle online kanalen. Dat is wennen, terwijl tijd om te wenen er eigenlijk niet is.

Een paar gesprekken met een coach kunnen je helpen om te zorgen dat je mentaal fit blijft in al deze hectiek. Mocht je eerder al een TSI of DISC analyse hebben gemaakt, dan nemen we die opnieuw onder de loep hoe je juist jouw profiel gebruikt om om te gaan in deze situatie.

Mogelijke coach vragen: 

  • Hoe hou je je werk leuk nu je alleen op afstand werkt?
  • Hoe organiseer ik mijn werk-privé leven nu iedereen thuis is?
  • Hoe ga je om met onrust, angst of onzekerheid, mocht je die voelen?
  • Hoe kan ik mijn TSI/DISC profiel het beste inzetten en van grote toegevoegde waarde zijn?

Resultaat
Je bent beter in staat om in de huidige periode met veel onzekerheid meer regie te pakken. Je hebt voldoende handvatten om het zo te organiseren dat je die topprestatie kunt leveren die nu van je wordt verwacht.

Coach
Martine van den Hoed is oprichter van the UP movement. Zij is al jaren als (team)coach betrokken bij diverse gemeenten. Zij en haar team staan voor je klaar als je wilt sparren, advies wilt of wilt reflecteren hoe je goed omgaat in deze tijd.


Volgende stap
Stuur een mail aan martine@theupmovement.nl vermeld kort iets over de situatie waar je over wilt sparren en ook graag het nummer waarop je bereikbaar bent. Dan neemt zij contact met je op.

Neem contact op

Martine van den Hoed
martine@theupmovement.nl
06 54205574

The UP movement wil een bijdrage leveren aan deze crisis door juist individuele teamleden en teams in vitale sectoren te ondersteunen om mentaal fit te blijven en ook als team een topprestatie te kunnen leveren.
Lees hoe wij dat doen.