JUIST NU!

Particulieren en ondernemers hebben in deze onzekere tijden een bank nodig die er voor ze is. Er wordt veel gevraagd van jullie dienstverlening in deze crisis en de daaruit voortkomende economische stilstand:

  • Klanten maken zich zorgen om betaling van hun hypotheek.
  • Ondernemers hebben aanvullende financiering nodig.
  • Of klanten willen uitstel van aflossingen van huidige leningen.

Dit is de tijd waarin je voor klanten echt het verschil kan maken. Klanten en ondernemers moeten erop kunnen rekenen dat hun bank er voor ze is. Kortom, er komt veel op jullie af en dat zal de komende tijd alleen maar meer worden.

Dat vraagt het uiterste van ieder van jullie.

Je kunt die dienstverlening alleen bieden als je zelf mentaal fit bent en een topprestatie kunt leveren. Dat is een uitdaging, omdat ieder van ons ook persoonlijk geraakt wordt door deze crisis. We werken allemaal op afstand, alle communicatie verloopt via telefoon of scherm en velen van ons combineren het werk ook met deels thuisonderwijs of de zorg voor naasten. Dat zijn veel ballen om in de lucht te houden.
Ook de onderlinge samenwerking die juist zo belangrijk is om snel te kunnen schakelen, is veel lastiger via alle online kanalen. Dat is wennen, terwijl tijd om te wenen er eigenlijk niet is.

Een paar gesprekken met een coach kunnen je helpen om te zorgen dat je mentaal fit blijft in al deze hectiek. Mogelijke coach vragen: 

  • Hoe hou je je werk leuk nu je alleen op afstand werkt?
  • Hoe organiseer ik mijn werk-privé leven nu iedereen thuis is?
  • Hoe ga je om met onrust, angst of onzekerheid, mocht je die voelen?
  • Hoe kan ik mijn unieke profiel het beste inzetten en van maximale toegevoegde waarde zijn?


Resultaat
Je bent beter in staat om in de huidige periode met veel onzekerheid meer regie te pakken. Je hebt voldoende handvatten om het zo te organiseren dat je die topprestatie kunt leveren die nu van je wordt verwacht.

Coach
Martine van den Hoed is oprichter van the UP movement. Zij en haar team staan voor je klaar als je wilt sparren, advies wilt of wilt reflecteren hoe je goed omgaat in deze tijd. Wij coachen via diverse online videokanalen en regelmatig kiezen we er ook voor om juist even weg te gaan van het scherm en de buitenlucht op te zoeken voor een ‘wandelcoaching-op-afstand‘. Net waar jij behoefte aan hebt.
Bekijk hoe wij ook jouw team kunnen ondersteunen.


Neem nu contact op
Martine van den Hoed
martine@theupmovement.nl
06 54205574

Neem contact op

Martine van den Hoed
martine@theupmovement.nl
06 54205574

The UP movement wil een bijdrage leveren aan deze crisis door juist individuele teamleden en teams in vitale sectoren te ondersteunen om mentaal fit te blijven en ook als team een topprestatie te kunnen leveren.
Lees hoe wij dat doen.