ZORG DAT JIJ EEN TOPPRESTATIE KUNT LEVEREN

De crisis raakt ons allemaal. Als je in een vitale sector werkt, dan wordt er topsport van je gevraagd. Er komt veel op je af, de stress is vaak hoog en de omstandigheden zijn verre van ideaal. En toch moet je met elkaar die topprestatie neerzetten, want jullie klanten, cliënten of burgers moeten op jou en jullie kunnen rekenen.

Naast je gezondheid is het daarom ook belangrijk om mentaal fit te blijven. The UP movement wil een bijdrage leveren aan deze crisis door juist individuele teamleden en teams in vitale sectoren te ondersteunen om mentaal fit te blijven en ook als team een topprestatie te kunnen leveren.

Ben jij teamleider in een vitale sector?
Dan heb je zelf waarschijnlijk ook alle aandacht voor de mentale fitheid van jouw team. En tegelijkertijd heb je veel ballen in de lucht te houden. Wij kunnen je eventueel ontlasten in deze rol en hierin samen optrekken.

Ook is het belangrijk om in deze tijd te blijven investeren in je team. Teamleden zijn nu letterlijk op hun eigen eilandje aan het werk en daarom is het juist nu belangrijk om te blijven bouwen aan de verbinding en ontwikkeling van het team. Als je dat achterwege laat dan moet je straks een inhaalslag maken, omdat je door al het op afstand werken elkaar wat meer uit het oog verliest.
Bekijk hoe wij je team kunnen ondersteunen.


Wat doen wij om de vitale sector te ondersteunen?


Resultaat
Je bent als teamlid en als team beter in staat om in de huidige periode met veel onzekerheid meer regie te pakken. Je hebt voldoende handvatten om het zo te organiseren dat je die topprestatie kunt leveren die nu van jou en jullie wordt verwacht.


(Team)Coach
Martine van den Hoed is oprichter van the UP movement. Zij en haar team staan voor je klaar als je wilt sparren, advies wilt of wilt reflecteren hoe je goed omgaat met je team in deze tijd. Wij coachen via diverse online videokanalen en regelmatig kiezen we er ook voor om juist even weg te gaan van het scherm en de buitenlucht op te zoeken voor een ‘wandelcoaching-op-afstand‘. Net waar jij behoefte aan hebt.


Neem nu contact op
Martine van den Hoed
martine@theupmovement.nl
06 54205574

Neem direct contact op:
Martine van den Hoed
martine@theupmovement.nl
06 54205574